Specific

0
Categorieën
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Specific dierenvoeding
Specific maakt al jaren ‘voeding die verder gaat’: ze voeren een complete lijn dierenvoeding die uw huisdier in alle fases van zijn leven optimaal ondersteunt. Specific is onderdeel van het Britse farmaceutica-bedrijf Dechra en produceert haar voedingsprogramma’s in Scandinavië. Het assortiment is altijd in ontwikkeling: Specific doet er alles aan om haar aanbod dierenvoeding aan te passen op de laatste inzichten in de wereld van diergeneeskunde en diëtetiek.

Alleen bij dierenartsen te verkrijgen
Omdat Specific er waarde aan hecht dat haar voedingsproducten altijd vergezeld gaan van het best mogelijke advies, is dit merk alleen te verkrijgen bij verkooppunten die direct contact onderhouden met een dierenarts. Dankzij de kennis van onze in-house dierenarts, Dr. Gijsman, kunnen wij u dit merk online aanbieden!

Specific: voor elke hond of kat
Met Specific weet u zeker dat uw hond of kat altijd precies de hoeveelheid vitaminen, eiwitten en vetten binnenkrijgt die hij of zij nodig heeft. Naast normale onderhoudsvoeding voor gezonde dieren van verschillende leeftijden heeft Specific ook een categorie dieetvoeding voor dieren die wat extra aandacht nodig hebben op het gebied van voeding. Daarbij kunt u denken aan de volgende situaties als overgewicht, gewrichtsproblemen, verteringsproblemen, allergieën, struvietstenen, hart- en leverproblemen en endocriene aandoeningen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »