Royal Canin

0
Categorieën
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Royal Canin bestaat uit een breed assortiment met gezonde voeding op maat. Voor de gezonde voeding van Royal Canin wordt er gewerkt met grondstoffen met de allerhoogste kwaliteit. Royal Canin kijkt naar de behoefte van honden en katten in verschillende fases van hun leven, maar ook naar de grootte, de levensstijl en het ras van het huisdier. Door deze verschillende aandachtspunten van Royal Canin is het mogelijk een passende voeding te maken voor elk huisdier. Hiernaast past Royal Canin ook de vorm en textuur van de brokken aan op leeftijd, grootte, ras en kaakvorm. Aan de vorm en textuur van brokken werd in eerste instantie niet zoveel aandacht geschonken, maar tegenwoordig weet Royal Canin, dankzij jarenlang onderzoek, dat aangepaste brokjes vele voordelen met zich meebrengt, namelijk een schoner gebit, een betere smaakbeleving, makkelijker te grijpen brokjes, eerder een verzadigd gevoel en minder kans op schrokken.

Het assortiment van Royal Canin bij Petduka bestaat uit ras specifieke voeding en dieetvoeding voor bij specifieke gevoeligheden.

Ras specifieke voeding

Royal Canin biedt speciale voeding voor bepaalde rassen. Sommige rassen hebben specifieke eisen aan hun voeding, doordat bijvoorbeeld veel gewrichtsaandoeningen bij dit ras voorkomen of omdat ze een hele dikke vacht hebben die veel aandacht vereist. Door de juiste voedingsstoffen toe te voegen aan het dieet van deze dieren krijgen ze de optimale verzorging die ze verdienen.

Dieetvoeding voor specifieke aandoeningen

Royal Canin heeft de dieetvoeding ontwikkeld, omdat voeding een belangrijke rol speelt bij de behandeling van bepaalde aandoeningen, zoals blaasstenen, nierproblemen of gewrichtsproblemen. De dierenarts zal een bepaalde diagnose stellen bij jouw dier en kan vervolgens adviseren om deze producten te gebruiken ter ondersteuning van het herstel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »