Milbemax

2
Categorieën
Sorteer op:
Sale
€26,95 €21,80

Milbemax biedt uw huisdier de beste bescherming als het om wormbesmettingen gaat. Vervelende indringers als rondwormen, haakwormen en lintwormen behoren tot het verleden met dit effectieve ontwormingsmiddel. U kunt Milbemax eenvoudig als oraal tablet toedienen, rechtstreeks in de bek van uw dier of vermomd als een vleesballetje. U kiest zelf welke toediening het beste bij uw huisdier past. 

Milbemax Hond 

Voor uw hond biedt Milbemax verschillende varianten van haar ontwormingsmiddel. Om verschillende honden met een verschillend lichaamsgewicht zo goed mogelijk te kunnen beschermen, bestaan er binnen de tabletten verschillende doseringen van de werkzame stoffen milbemycine oxime en praziquantel. Voor een optimale werking van dit middel kiest u het juiste product uit het keuze menu op de product pagina van het betreffende diersoort.

Waarschuwingen bij het gebruik van Milbemax

Hoewel Milbemax voor veel huisdieren een veilige ontwormingskuur biedt, bestaan er gevallen waarbij extra aandacht vereist is. Bij Collies of aanverwante hondenrassen moet de aanbevolen dosering strikt worden gevolgd. De tolerantie voor Milbemax is bij jonge pups van deze rassen nog niet onderzocht.