Hill's

0
Categorieën
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Hill’s is een gerenommeerd merk honden- en kattenvoeding. Hill’s zorgt voor een optimale balans aan voedingsstoffen zodat de voeding perfect aansluit bij jouw hond of kat. De voeding van Hill’s maakt onderscheid in leeftijd, grootte, conditie en bewegingsregime van de hond of kat. Doordat Hill’s veel wetenschappelijk onderzoek verricht, weten zij precies wat goed is voor honden en katten. Bij Hill’s geloven ze erin dat de juiste voeding essentieel is voor een gezonder en langer leven. Hill’s heeft meerdere lijnen op de markt gebracht voor de hond of kat. Bij Petduka kun je de Prescription diet, Science plan en VetEssentials van Hill’s kopen.

Prescription Diet

Hill’s prescription diet is speciaal ontwikkeld voor huisdieren met een ziekte. Het heeft een klinisch bewezen therapeutisch effect bij zieke dieren met zeer uiteenlopende aandoeningen. Een dierenarts kan je adviseren welk dieet nodig is voor jouw huisdier. Het assortiment van Hill’s bevat dieetvoeding voor aandoeningen zoals urinewegproblemen, gewrichtsproblemen, nierziektes, overgewicht en huid-/vachtproblemen. Bij Petduka kun je Prescription diet zowel als droogvoer of als natvoer kopen. Afhankelijk van de aandoening kun je een passende voeding vinden in onze webshop.

Science Plan

Hill’s doet veel onderzoek naar het effect van voedsel op de gezondheid van honden en katten. Door het jarenlange onderzoek hebben zij een zeer hoogwaardige voeding kunnen ontwikkelen met klinisch bewezen voordelen voor de gezondheid van jouw dier. Voor elk type hond en kat is er een passende voeding van Science plan beschikbaar bij Petduka. Met behulp van het juiste type voeding van Science plan kun je gezondheidsproblemen bij huisdieren voorkomen, waardoor zij een langer en gelukkiger leven zullen hebben.

VetEssentials

VetEssentials van Hill’s komt tegemoet aan vijf essentiële gezondheidsbehoeften van honden en katten in elke levensfase. Naast deze vijf essentiële gezondheidsbehoeften zorgt VetEssentials ook voor het behoud van een optimaal lichaamsgewicht, een goede weerstand, ondersteund het de vitale orgaanfuncties en is het licht verteerbaar. De vijf essentiële gezondheidsbehoeften van VetEssentials:

  • Gebitsverzorging
  • Huidverzorging
  • Goede spijsvertering
  • Gezond bewegingsstelsel
  • Gezonde urinewegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »