Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

  Help mij kiezen

  Feliway

  Feliway zorgt voor gelukkige katten in huis en voorkomt problemen, zoals krabben, sproeien, vechten en verstoppen. Katten laten met subtiele signalen weten hoe ze zich voelen en Feliway maakt hier op een handige manier gebruik van. Katten laten met lichaamstaal en feromonen aan jou blijken hoe ze zich voelen. Lichaamstaal is meestal wel herkenba Toon meer

  Merken

  Leeftijd

  Aandoening

  Toediening

  Prijs

  -
  4 Producten
  Feliway Classic

  Feliway Classic

  Is uw kat ook altijd angstig, bang of agressief? Sproeit uw kat de hele kamer onder, of bent u net verhuisd? Kalmeer uw kat dan met Feliway. Koop direct de Startset om te beginnen, of kies de navulling wanneer uw huidige navulling op is.

  Direct leverbaar
  € 21,70
  Feliway Feliscratch
  Direct leverbaar
  € 25,50
  Feliway Friends

  Feliway Friends

  Feliway Friends is klinisch bewezen om de spanning en de conflicten tussen katten in multi-cat huishoudens te verminderen. Meer weten over Feliway Friends.

  Direct leverbaar
  € 20,65
  Feliway Spray

  Feliway Spray

  Is uw kat ook altijd angstig, bang of agressief? Sproeit uw kat de hele kamer onder, of bent u net verhuisd? Kalmeer uw kat dan met Feliway. Koop direct de Feliway Spray 20 ml of 60 ml om uw kat weer gelukkig te maken.

  Direct leverbaar
  € 15,25

  Feliway zorgt voor gelukkige katten in huis en voorkomt problemen, zoals krabben, sproeien, vechten en verstoppen. Katten laten met subtiele signalen weten hoe ze zich voelen en Feliway maakt hier op een handige manier gebruik van. Katten laten met lichaamstaal en feromonen aan jou blijken hoe ze zich voelen. Lichaamstaal is meestal wel herkenbaar voor de eigenaar, denk bijvoorbeeld aan de houding van de staart. Echter, de feromonen van een kat kunnen wij niet waarnemen, maar de katten zelf en andere katten zijn wel instaat ze te herkennen. De feromonen waar Feliway gebruik van maakt kunnen in 3 groepen onderverdeeld worden, namelijk feromonen die afgegeven worden tijdens het kopjesgeven, feromonen die door de moederpoes worden afgegeven tijdens de zoogperiode en feromonen die tijdens het krabben door de kat worden afgegeven.

  De verschillende producten van Feliway maken op hun eigen manier gebruik van deze feromonen. Feliway kan in gezet worden bij sproeien, buiten de kattenbak plassen, krabben, verstoppen, vechten, verminderde eetlust, een overmatige vachtverzorging en bij nog vele andere problemen zodat jouw kat weer gelukkig wordt. Op de webshop van Petduka kun je de Feliway Classic Verdamper, de Feliscratch, de Feliway Friends en de Feliway Spray kopen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »