Eukanuba

0
Categorieën
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Eukanuba onderscheidt zich van andere kwaliteitsmerken door sterk in te zetten op de van oorsprong carnivore natuur van de hond. Zo maken ze zich er sterk voor om dierlijke eiwitten altijd het nummer 1 ingrediënt van hun dierenvoeding te laten zijn. In het voer zult u dus altijd een groot percentage vlees of gevogelte aantreffen: vaak zijn kip of lam de hoofdbestanddelen van de voeding.

Rasspecifieke voeding van Eukanuba
Naast voeding voor honden van verschillende leeftijden, heeft Eukanuba ook voeding die qua samenstelling is toegespitst op diverse populaire hondenrassen. Deze voeding ondersteunt de specifieke voedingsbehoeften van elk ras en helpt bekende ziektes en kwalen van elk ras te voorkomen. Bekijk of Eukanuba ook voeding produceert voor uw rashond: 

Labrador Retriever, Golden Retriever, Duitse herder, West Highland White Terriër, Yorkshire Terriër, Rottweiler, Cocker Spaniel, Teckel, Jack Russen, Terriër Boxer.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »