Cosequin

2
Categorieën
Sorteer op:

Cosequin is een voedingssupplement voor het behoud van gezonde gewrichten van honden en katten. Cosequin zorgt ervoor dat honden en katten soepel blijven bewegen. Het voedingssupplement wordt door dierenartsen aanbevolen en het is wetenschappelijk onderzocht dat het de gewrichten en het kraakbeen gezond houdt. Cosequin voorkomt dat jouw dier minder actief wordt, minder makkelijk op kan staan en minder graag gaat wandelen of speelt.

De unieke samenstelling van Cosequin bevat chondroïtinesulfaat, glucosamine en magnesiumascorbaat. Deze bestanddelen werken samen om de structuur van het gewrichtskraakbeen te onderhouden en vertragen het slijtingsproces van gewrichten.

  • Glucosamine: zorgt ervoor dat voedingsstoffen bij kraakbeencellen terecht kunnen komen, waardoor deze cellen goed blijven functioneren en in goede conditie blijven. Het is dus eigenlijk een essentieel bouwsteentje voor gezond gewrichtskraakbeen.
  • Chondroïtinesulfaat: blokkeert de enzymen die kraakbeen afbreken, waardoor het slijtingsproces in de gewrichten wordt tegengegaan.
  • Magnesiumascorbaat: is toegevoegd omdat het ondersteunt bij de productie van componenten van het gewrichtskraakbeen.

Dankzij onderzoek is bewezen dat de gepatenteerde combinatie van deze bestanddelen beter werkt dan wanneer deze individueel gebruikt worden. Daarom adviseren dierenartsen Cosequin aan jouw huisdier te geven. Petduka heeft Cosequin DS Hond en Cosequin Kat in het assortiment.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »