Gold Kat
Gold Kat €24,10

Bolfo Gold Kat

Vanaf:
€24,10
Voor 22:00 uur besteld (op werkdagen)? Vandaag verzonden!
  • Koop 2 voor €23,62 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €23,14 p.s. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor €22,65 p.s. en bespaar 6%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Bolfo Gold Kat ter preventie en de behandeling van vlooien bij katten. Binnen één dag na toediening worden de vlooien die aanwezig zijn op de kat gedood. De kat is vervolgens gedurende drie tot vier weken beschermt tegen een besmetting met vlooien. Naast de werkzaamheid tegen volwassen vlooien, werkt Bolfo Gold ook tegen het larvale stadium van de vlo. Hiervoor dient de larve eerst in contact te komen met de huid van de kat. Ondanks deze werking dient tevens de omgeving behandeld te worden met bijvoorbeeld Bolfo Fleegard Spray, vanwege de moeilijke bestrijding van vlooien. Voor honden adviseren wij Bolfo Gold Hond te gebruiken. 

TOEDIENING

Bolfo Gold is gemakkelijk toe te dienen via een pipet op de huid. Hierbij is het van belang dat je de haren van jouw kat goed aan de kant schuift, zodat het daadwerkelijk op de huid wordt aangebracht. Daarnaast is het ook belangrijk dat de huid van jouw kat intact is. Om opname van Bolfo Gold te voorkomen, is het van belang om de pipet op de juiste locatie toe te dienen. Bolfo Gold blijft werkzaam nadat jouw kat nat is geworden, doordat hij bijvoorbeeld in de regen buiten is geweest. 

Fabrikant

Bayer Healthcare, Animal Health

Merk

Bolfo Gold

Doeldier

Kat

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Spot-on Pipet

Indicatie

Vlooien

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij niet-gespeende kittens jonger dan 8 weken.

Dosering

De dosering bij de kat is minimaal 10 mg/kg lichaamsgewicht

Lichaamsgewicht kat

Product

Pipet volume

Katten < 4 kg

Bolfo Gold40 voor katten

0,4 ml

Kat 4 – 8 kg

Bolfo Gold80 voor katten

0,8 ml

Samenstelling

Imidacloprid 100 mg/ml.

Bijwerkingen

Bij oplikken kan speekselen (overmatig kwijlen) optreden door de bittere smaak. Dit verschijnsel verdwijnt doorgaans vanzelf binnen enkele minuten.

Waarschuwingen

Voorkom oplikken ofcontact met ogen of mond van dier of mens. BolfoGold kan materialen aantasten, zoals kunststof, leder, stof en geverniste oppervlakken.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen Bolfo Gold Kat
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »