Sluiten

Categorieën

Filters
    Liza - Donderdag 19 Februari 2018

    Valentijn met jouw huisdier!

    Liefde bij dieren

    Je kunt je afvragen of dieren op dezelfde manier liefde ervaren als mensen, maar we weten wel zeker dat dieren lange en monogame relaties aan kunnen gaan met elkaar. Dieren bouwen niet alleen een band op met dezelfde diersoort, maar er kan ook een band ontstaat tussen andere soorten. Denk bijvoorbeeld aan de band tussen jou en je huisdier. Je hond is altijd blij om je te zien na een lange dag werken of katten die lekker op de bank dicht tegen je aan kruipen, zijn maar enkele voorbeelden van de liefde tussen jou en je huisdier. Deze kleine uitingen van liefde moeten voldoende zijn om jouw huisdier af en toe extra te verwennen. Valentijnsdag is hier de uitgelezen kans voor.

    Cadeaus voor huisdieren

    Bij Petduka hebben we meerdere kleinigheidjes om jouw huisdier een beetje extra te verwennen met Valentijnsdag, zoals een lichtgevend hangertje in de vorm van een hart voor aan de halsband van jouw hond of kat. Daarnaast kun je bij Petduka ook allerlei lekkere traktaties voor de hond of de kat vinden, die Valentijnsdag dit jaar speciaal kunnen maken! En wil je Valentijnsdag helemaal onvergetelijk maken, koop dan één van de leuke speeltjes in de webwinkel van Petduka.

    Do’s and Don’ts voor een onvergetelijke Valentijnsdag met je hond

    Iedereen heeft weleens een fout gemaakt op het gebied van daten, maar wanneer jij een onvergetelijke Valentijnsdag met je dier wil hebben is het belangrijk geen fouten te maken. Anders wordt de dag straks onvergetelijk op de verkeerde manier.

    Dont's

    • Chocolade geven aan je huisdier. Het geven van chocolade aan je vriend of vriendin is heel gebruikelijk, maar bij huisdieren is dit echt niet verstandig. Chocolade is namelijk zeer giftig voor huisdieren en zij kunnen er zelfs aan overlijden.
    • Je dier meenemen naar de dierenarts, trimsalon of elke andere plek waar hij een hekel aan heeft.

    Do’s

    • Neem je hond mee naar het bos en maak een extra lange wandeling. Misschien lukt het ook wel om voor jezelf een date te scoren tijdens de wandeling.
    • Koop een nieuw speeltje voor je huisdier.
    • Koop iets lekkers voor je huisdier.
    • Blijf gezellig een dagje thuis, zodat je huisdier niet alleen is met Valentijnsdag.

    Laat hieronder weten hoe jouw Valentijnsdag met je huisdier is verlopen! Wij zijn erg benieuwd!

    News & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »