Sluiten

Categorieën

Filters
  Dinsdag 26 April 2017

  Seresto: De langdurige oplossing tegen vlooien en teken!  Wat is Seresto nou precies?

  Seresto is een speciale halsband die op een constante wijze een werkzame stof afgeeft en over je huisdier verspreidt. Deze werkzame stof weert ongewenste beestjes af en heeft zelfs een dodende werking op ongedierte. Verder is de band compleet veilig voor huisdier en mens. Je hond of kat kan dus zonder problemen geaaid worden tijdens het dragen van de band!


  Seresto:

  • Doodt vlooien en beschermt gedurende 7 tot 8 maanden tegen nieuwe vlooien
  • Beschermt tot 8 maanden tegen de ontwikkeling van vlooienlarven in de omgeving
  • Zeer geschikt voor honden met een vlooienallergie
  • Doodt teken en beschermt uw hond of kat gedurende 8 maanden tegen nieuwe teken
  • Doodt bijtende/zuigende luizen bij de hond


  Veilig

  Seresto is een zeer veilig middel, onder andere doordat de band op een constante manier de werkzame stof afgeeft en over het huisdier verspreidt. De actieve bestanddelen zitten opgeslagen in de polymeermatrix - het materiaal waarvan de band is gemaakt - en slechts kleine hoeveelheden worden afgegeven aan de talglaag van de huid. De veiligheid van de halsband is bevestigd door een reeks veiligheidsonderzoeken.

  Bovendien is de kattenhalsband voorzien van een gesp die loskomt als de kat ergens aan vast blijft zitten en zit er een breekpunt in de band voor extra veiligheid. Hierdoor kan je dier zichzelf altijd bevrijden indien nodig.


  Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk dan eens dit filmpje: Is Seresto veilig?


  Houdt je hond van zwemmen?

  Dat is geen probleem! De Seresto halsband blijft gewoon werken. Onderzoek heeft aangetoond dat de werkingsduur van de halsband tegen teken niet aanzienlijk verminderd. De doeltreffendheid tegen vlooien vermindert echter wel geleidelijk na de vijfde maand. Houdt hier rekening mee als je hond vaak zwemt!

  Verschillende maten Seresto

  Om te zorgen dat de Seresto halsband zijn werk optimaal kan doen, moet hij perfect passen; daarom zijn er verschillende maten. Voor honden tot 8 kg is er Seresto Kleine Hond (halsomtrek: tot 38 centimeter) en voor grotere honden (halsomtrek: tot 70 centimeter) is er Seresto Grote Hond.Voor katten is er Seresto Kat. De halsband dient continu gedragen te worden. Om irritaties te voorkomen moet gezorgd worden dat de band niet te strak, maar ook zeker niet te los zit. In de eerste dagen kan er wat jeuk of rode uitslag ontstaan, maar deze klachten dienen binnen één of twee weken verdwijnen. Seresto halsbanden mogen gebruikt worden bij pups vanaf 7 weken en bij kittens vanaf 10 weken. Het gebruik bij drachtige dieren wordt niet aanbevolen. Op het plaatje hieronder staat aangegeven hoe je de band om kunt doen bij je hond of kat:  Bovendien heeft Seresto filmpjes voor zowel hond als katwaarin precies wordt uitgelegd hoe je de band om kunt doen.


  Met Seresto is je hond of kat langdurig beschermd tegen vlooien en teken!

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »