Hond
Hond €24,70

Advantix Hond

Vanaf:
€24,70
Voor 22:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
  • Koop 2 voor €23,96 p.s. en bespaar 3%
  • Koop 3 voor €23,71 p.s. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor €23,22 p.s. en bespaar 6%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen gratis retourrecht
Informatie

Advantix Hond

Honden hebben nog altijd frequent last van vlooien en bijtende luizen. Indien u veel wandelt met uw hond in het bos en in de natuur is de kans op teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen ook aanwezig. Deze vlooien kunnen bijten en zorgen voor overlast bij uw hond. Niet alleen geven de vlooienbeten pijn en jeuk, de kleine parasieten kunnen ook ziekten overdragen. Het is noodzakelijk om uw hond tijdig te behandelen bij vermoedens van vlooien of andere parasieten.

Advantix Hond is speciaal ontwikkeld voor het elimineren van vlooien, teken en bijtende luizen bij honden. Daarnaast weert het teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen. Advantix werkt in één dag en geeft gedurende 4 weken bescherming. Indien uw hond last heeft van vlooienallergie dermatitis (VAD) kan Advantix ook gebruikt worden.

Enkele druppeltjes in de nek kunnen gemakkelijk met het spot-on pipet in de nek van uw hond aangebracht worden. Advantix is geschikt voor alle honden vanaf 7 weken en absoluut niet voor katten. Het product en de dosering verschilt per hond en is afhankelijk van het lichaamsgewicht. 

Fabrikant

Bayer Healthcare, Animal Health

Merk

Advantix

Doeldier

Hond

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Spot-on Solution

Indicatie

Vlooien, Teken, Zandvliegen, Muggen

Contra indicaties

Niet gebruiken bij pups jonger dan 7 weken of katten

Dosering

De dosering voor de hond is minimaal 10 mg / kg lichaamsgewicht.

 Hond lichaamsgewicht

 Product

 Pipet volume

 < 4 kg

 Advantix® 40/200 voor honden

 1 x 0,4 ml

 4 - 10 kg

 Advantix® 100/500 voor honden

 1 x 1,0 ml

 10 - 25 kg

 Advantix® 250/1250 voor honden

 1 x 2,5 ml

 25 - 40 kg

 Advantix® 400/2000 voor honden

 1 x 4,0 ml

 

 

 

 

Wijze van toediening:

Voor honden tot 10 kg L.G.: de gehele inhoud van de pipet tussen de haren op de huid op de schouderbladen toedienen.

Voor honden van meer dan 10 kg L.G.: de gehele inhoud van de pipet tussen de haren op vier plaatsen op de rug van schouder tot staartbasis toedienen. 

 

Samenstelling

Werkzaam bestanddelen: Imidacloprid 100 mg/ml.

Permethrine: 500 mg/ml

Bijwerkingen

In zeer zeldzame gevallen: huidovergevoeligheid, haarverlies, roodheid, jeuk en huidletsels. Agitatie en desoriëntatie werden ook gerapporteerd. Deze verschijnselen verdwijnen doorgaans vanzelf. Bij oplikken kan speekselen optreden.

Waarschuwingen

Wees alert op vasthechting van individuele teken of beten door individuele zandvliegen of muggen. Onder ongunstige omstandigheden kan overdracht van besmettelijke ziekten door parasieten niet volledig uitgesloten worden.

       

Advantix Hond is een doeltreffend middel om uw hond binnen één dag van de overlast van vlooien, teken en bijtende luizen af te helpen. Daarnaast biedt het bescherming tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen. Door de praktische spot-on solution is het product makkelijk aan te brengen in de vacht en beschermt uw hond gedurende 4 weken.

De bovenstaande informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg vóór gebruik de volledige bijsluiter van het product. U kunt deze ook gemakkelijk online bekijken en doorzoeken met een specifieke vraag op Fidin Online Repertorium.

Advantix Hond Spot On Tegen Vlooien en Teken bij uw hond

Combideals
Tekenhaak & Milbemax Hond 4 tabletten
Product beoordelingen Advantix Hond
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review