Kat
Kat €20,45

Advantage Kat

Bestseller
Vanaf:
€20,45
Voor 22:00 uur besteld (op werkdagen)? Vandaag verzonden!
  • Koop 2 voor €20,04 p.s. en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €19,63 p.s. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor €19,22 p.s. en bespaar 6%
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
  • Gratis specialistisch advies van de dierenarts
  • 30 dagen retourrecht
Informatie

Advantage Kat is een makkelijk spot-on middel voor de preventie en bestrijding van vlooien. Het middel doodt vlooien binnen één dag na toediening en biedt vervolgens gedurende vier weken bescherming. Na vier weken is het van belang om jouw kat opnieuw te behandelen met Advantage om de herbesmetting met vlooien of luizen te voorkomen.Dit product is ook bruikbaar als onderdeel van de behandeling van een door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).

TOEDIENING

Advantage kat is gemakkelijk met een spot-on pipet in de nek van jouw kat aan te brengen. Zorg ervoor dat de haren van de kat goed aan de kant gestreken worden, zodat het product daadwerkelijk op de huid wordt aangebracht. Dit is namelijk essentieel voor de werking van het middel. Daarnaast is een correctie toedieningswijze van belang om te voorkomen dat jouw kat het middel oplikt, druk daarom de pipet leeg in de nek. Afhankelijke van het lichaamsgewicht van jouw kat heb je Advantage 40 of 80 nodig. Petduka heeft ook Advantage Hond in haar assortiment.

Dit middel beschermt niet tegen teken, dus zorg ook voor een goede preventie tegen teken met bijvoorbeeld Seresto of vele andere middelen.

Fabrikant

Bayer Healthcare, Animal Health

Merk

Advantage

Doeldier

Hond

Leeftijd

Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze

Spot-on Pipet

Indicatie

Vlooien, Luizen

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij pups jonger dan 8 weken.

Dosering

Het minimale behandelingsinterval is 4 weken.

Lichaamsgewicht hond

Product

Dosering

< 4 kg

Advantage®40

1 x 0,4 ml

4 - 10 kg

Advantage®100

1 x 1,0 ml

10 - 25 kg

Advantage®250

1 x 2,5 ml

25 - 40 kg

Advantage®400

1 x 4,0 ml

> 40 kg

Advantage®400

2 x 4,0 ml

Wijze van toediening: de gehele inhoud van de pipet op de huid in de nek toedienen. Indien je meerdere pipetten moet toedienen, bij een hond van meer dan 40 kg, leeg de pipetten dan op twee verschillende plaatsen waar de hond niet aan kan likken.

Samenstelling

Imidacloprid

Bijwerkingen

Oplikken van het product kan overmatig kwijlen tot gevolg hebben, dit is doorgaans van voorbijgaande aard.

In zeer zeldzame gevallen treden huidreacties, zoals haarverlies, roodheid, jeuk en huidletsels op. In zeer uitzonderlijke gevallen werd er agitatie, desoriëntatie, speekselen, incoördinatie, tremoren en depressie gezien. Valt je dit op na toediening van het product dan moet je een dierenarts raadplegen.

Waarschuwingen

Voorkom oplikken ofcontact met ogen of mond van dier of mens.

Er is niet voldoende ervaring met dit middel bij drachtige en zogende honden.

Hier getoonde informatie is een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik altijd de volledige bijsluiter van het product.

Product beoordelingen Advantage Kat
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »