0

Betaalmethoden

Op de website van Petduka kunt u op verschillende manieren betalen.

Betalen met iDEAL

Voor ons Nederlanders is iDeal de meest bekendste betaalmethode waarmee u vertrouwd, veilig en snel afrekent. Deze manier van afrekenen wordt door elke Nederlandse bank ondersteund. Voor meer informatie bekijkt u http://www.ideal.nl/

Overboeking
Voor het verwerken van onze overboekingen werken wij samen met Mollie. Dit betekend dat u naar Mollie uw geld overmaakt, dit is geheel veilig. Dankzij Mollie kunnen wij snel en geautomatiseerd uw overboeking aan uw bestelling koppelen, doorgaans hoeft hier geen menselijke handeling aan te pas te komen. 
* Let wel op: nadat u uw bestelling heeft geplaatst krijgt u een betalingskenmerk te zien. Gebruikt deze als betalingsomschrijving, doormiddel van dit betalingskenmerk koppelen we uw betaling automatisch aan uw bestelling, simpel hé!

Creditcard
Wij accepteren Master Card en Visa. Wanneer er een creditering plaats vindt zal het bedrag op uw creditcard rekening worden teruggestort. 

Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door de hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Petduka veilig.

Achteraf betalen via Klarna
Achteraf betalen is een uitkomst als het gaat om eenvoudig en veilig betalen. Als u er bij Klarna voor kiest om achteraf te betalen, ontvangt u altijd uw producten voordat u ze betaalt. U hoeft nooit te betalen voor een verkeerde levering of producten die niet bezorgd worden. Achteraf betalen is eenvoudig, praktisch en zonder risico. U betaalt het gehele bedrag binnen 14 dagen.
Voor het betalen via Klarna rekenen wij een kleine bijdrage, betalen via Klarna is ook voor ons een minder voordelige oplossing.

Bancontact / Mister Cash
Deze betaalmethode is beter bekend op de Belgische markt en is vergelijkbaar met de nederlandse iDEAL.
Meer informatie over deze betaalmethode is te vinden op de website van Bancontact / Mister Cash.

Sofort Banking
Sofortbanking wordt aangeboden aan consumenten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië. Meer informatie over deze betaalmethode is te vinden op de website van SOFORT.

PayPal
PayPal is een online betaalsysteem. Tegenwoordig fungeert PayPal als intermediair voor online- en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of direct vanaf PayPal-rekening. Er kan ook geld worden overgeschreven naar een eigen bankrekening.

Meer informatie over deze betaalmethode is te vinden op de website van Paypal.

Over ons:

Goedendag, leuk je hier te zien! Even voorstellen, Petduka, dé online anti parasitica specialist van Nederland! Hier koopt u uw producten voor hond en kat tegen vlooien, teken, muggen, wormen en andere parasieten. Ook leveren wij voedingssupplementen voor onderhoud en verbetering van gewrichten, huid en vacht, ingewanden (o.a. darmfunctie), hersenen en gedrag. Onze dierenarts kan uw specifieke vragen beantwoorden.

Achter de schermen wordt Petduka aangestuurd door Drs. Peter Henk Gijsman en zoons Rinse en Steven. Samen met een team dat operationeel zorgt dat uw bestelling in goede orde verwerkt wordt staan wij elke dag klaar om uw bestelling netjes en spoedig te verwerken!

Petduka staat voor 'snel, deskundig en voordelig'.

Te allen tijden kunt u contact met ons opnemen, hoe dit kan leest u op de contactpagina. Wij doen onze uiterste best, maar mocht u toch een klacht hebben dan horen wij dat graag. Wij zullen ons uiterste best doen om deze bevredigend op te lossen!

Petduka is ook actief op de sociale netwerksites: Ook op onze Facebook pagina kunt u terecht met uw vragen, suggesties of leuke ideeën!

Like op Facebook en ontdek de mensen achter Petduka. Ga naar het Petduka YouTube-kanaal voor video's over onze producten. Onze dierenarts is officieel geregistreerd en staat altijd klaar voor advies. Drs. P.H. Gijsman Registratienummer: 60016 www.diergeneeskunderegister.nl

  • Voor 22:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Niet tevreden? Gratis 30 dagen retourneren!
  • Geleverd vanuit de dierenarts!
  • Veilig betalen via iDeal!
info@petduka.nl
085-8881720
Seresto; ook geschikt voor honden die op vakantie gaan!

04-21-2016 00:25:00