Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Gecertificieerd Thuiswinkel.org Waarborg

Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
Betalen
 •   Voor 16:00 besteld? Vandaag verzonden!
 •   Tot wel 8% extra staffelkortingen!
 •   Deskundigheid vanuit onze dierenarts

Bestellen

Kan ik orders samenvoegen om verzendkosten te besparen?

Wat betekent mijn orderstatus?

Kan ik mijn order wijzigen?

Zakelijk bestellen


Kan ik orders samenvoegen om verzendkosten te besparen?

Het is helaas niet mogelijk om twee orders samen te voegen. Wij verzenden tientallen orders per dag en de processen zijn zo ver geautomatiseerd dat het niet haalbaar is om orders op te zoeken en samen te voegen.

Wel kunt u ons vragen een order voor u te annuleren, mits deze in ons systeem nog niet de status 'Verzonden' of 'In backorder' heeft..

Wat betekent de status van mijn order?

In uw account kunt u informatie vinden over de status van uw order. 
Een order kan de volgende status hebben:
 • Bezig met verwerken
  Wij zijn nog bezig met het verzamelen van uw order.
 • In afwachting van betaling
  U hebt gekozen te betalen via overboeking. Wij wachten nog op de bijschrijving op onze rekening. Wij houden uw order maximaal 14 dagen voor u vast.
 • Verzonden 
  Uw order is verzonden, maar moet natuurlijk nog wel worden afgeleverd door de vervoerder.
 • In backorder
  Uw order bevat producten die nog geleverd moeten worden door oze groothandel. Meestal zullen de producten er snel zijn, zodat alles in één keer verzonden kan worden. Mocht dat niet zo zijn, dan houden we uw order langer vast. U krijgt hiervan bericht. Wel aanwezige producten kunnen in overleg alvast worden verstuurd. Het kan voorkomen dat uw order eerst voltooid wordt en vlak daarna pas in backorder komt.

Kan ik mijn order wijzigen?

Wij streven er naar alle orders die voor 16.00 uur zijn ontvangen nog dezelfde dag te verzenden. U kunt uw order niet meer wijzigen. Wel kunt u ons vragen een order voor u te annuleren, mits deze in ons systeem nog niet de status 'Verzonden' of 'In backorder' heeft.

Zakelijk bestellen

Wij leveren onze producten ook aan zakelijke klanten. Wij bieden interessante staffelkortingen aan, indien u meer dan één (zelfde) artikel bestelt. Zo bespaart u al ca. 8% bij een order van tien (zelfde) artikelen. Voor goede doelen organisaties kunnen we speciale afspraken maken.